MARKA

MARKA

Bjorner

Cilësia e produkteve tona – një sukses i sigurt për klientët!

Ndërmarrja Bjorner daton në vitin 1956 kur u themelua si biznes familjar. Që atëherë, ai ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm dhe vazhdimisht po përparon. Sot, Bjorner ka më shumë se 80 punonjës në Gjermani dhe është e angazhuar në prodhimin e produkteve me cilësi të lartë dhe të kontrolluar rreptësisht. Produktet Bjorner shiten në të gjithë botën dhe kanë qenë prej kohësh një simbol i cilësisë dhe precizitetit gjerman. Produkti i parë që Bjorner prodhoi ishte një rende e famshme në formë V për prerjen e qepëve, që ishte një sukses marramendës. Meqenëse produktet Bjorner janë një nga më të falsifikuarat në treg, i cili më tej flet për popullaritetin e tyre, ju mund ta njihni origjinalin nga logoja autentike e shtypur në vetë produktin.

GWT – dyqani D.O.O.

Cilësia më e lartë për çmimin më të ulët.

GWT – SHOP DOO është një degë e “Klubit të Teleshopit Botëror të Artë” për Serbinë me qendër në Nish. Ajo operon në kuadër të kompanisë familjare “Golden World Teleshop” Club DOO, e cila është angazhuar në prodhim, turizëm dhe tregti për më shumë se 20 vjet. GWT – dyqan e specializuar në shitjen e produkteve origjinale dhe cilësore nga prodhimi i vet dhe prodhimi i partnerëve të biznesit nga Evropa dhe Amerika. Të gjitha produktet kanë një vlerë përdorimi nga 1 deri në 10 vjet dhe një garanci të cilësisë evropiane.

Instituti Mihajlo Pupin (IMP)

Drejtuesi i suksesit tuaj.

Instituti Mihajlo Pupin është një organizatë udhëheqëse e kërkimit shkencor në teknologjitë e informacionit dhe komunikimit (TIK) dhe instituti më i madh dhe më i vjetër në Evropën Juglindore. Ajo u themelua në 1946. Instituti merret me kërkime të aplikuara për nevojat e kompanive të mëdha, ndërmarrje nga industri të ndryshme, institucione qeveritare, organizata financiare dhe mjekësi. Për më shumë se 40 vjet, kjo kompani është angazhuar në zhvillim dhe hulumtim në fushën e përzgjedhjes dhe stabilizimit të frekuencës, si dhe prodhimin e njësive kristalore, filtrave, oshilatorëve dhe materialeve magnetike.

KUZHINË

MË SHUMË

SHËNDETËSOR

MË SHUMË